Growling Convertible

Once You Pop, You Can'T Stop Chloris.

Mysigt hotell i Lund

När man ska åka på lite semester så vill man att det ska vara så där mysigt som man tänker sig och det är ju så härligt att kunna åka iväg och ladda batterierna lite grann det behöver vi alla ibland. Ja det är ju skönt att kunna åka iväg och det behöver inte vara långt, det kan räcka med att man åker på en lite weekend i Sverige och att man bara får byta miljö en liten stund. Ja det kan vara skönt att slippa alla måsten som man har hemma och som man måste göra. Då kan det vara skönt att komma iväg några dar och bara njuta lite grann. 

Finns mycket att välja på 

Jag har läst lite om Det lilla hotellet i Lund som ska vara väldigt mysigt och bara namnet låter ju väldigt mysigt så det kan ju vara en ide om det är så att någon är sugen på att åka iväg och ha det lite skönt några dagar. Ta bilen ner och bara ta med sig en bok och trevligt sällskap och så får man njuta en stund, ja det kan vara hur bra som helt och det behöver inte kosta mycket. Ja det finns mycket som ma kan göra och som är bra och som man gör när man kopplar av och ibland så behöver man lite semester för att få göra det.
Ja så kolla upp vart du ska åka nästa gång och försök att njuta och bara koppla av för några dagar det är verkligen värt det och så skönt. Ja det är underbart och så härligt så det är något att satsa på och kolla in det lilla hotellet i lund som ska vara väldigt mysigt och populärt och det låter j väldig härligt och det är ju inte så långt heller så det är ju toppen.